KAROUSA Mantı & Nokul Salonu Hizmete Açıldı

Gerze denilince akla ilk gelen yiyecekler kuşkusuz Mantı ve Nokul’dur.

Bu anlamda turizm açısından her sene 10 binleri ağırlayan Gerze’mizde ziyaretçilerin en büyük şikayeti de Mantı ve Nokul Salonu’nun yetersiz seviyede olmasıydı.

İlçemiz eşraflarından Neslihan OĞUZ bugün açılışını gerçekleştirdiği Karousa Mantı & Nokul Salonuyla birlikte ilçemizde ki bu eksikliği gidermeyi amaçlarken Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY güzide işletmemizin açılışına katılarak kurdeleyi kesti.

Kurdele kesimi öncesi konuşma gerçekleştiren Başkan ŞENSOY; “Gıda sektörü ilçemizin olmazsa olmazlarından.İlçemizi ziyaret eden hemşehrilerimiz Mantı ve Nokul yemek istediklerinde problem yaşıyorlardı.Bu doğrultuda ilçemiz son yıllarda gelişme gösterdi.İlçemizin merkezi bir noktasında bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

Deniz Organizasyon tarafından açılış programı gerçekleştirilen Karousa Mantı Salonu’nun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, bol kazançlar dileriz.