Başkan ŞENSOY Konsere Davet Etti

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY Sinop Protokolü’nü, Belediyemiz Konservatuarı TSM Korosu “Baharla Dile Düşen Şarkılar” Konserine davet etti.

Koro mensubu Ecz. Ata ÜNLÜ ile birlikte Sinop Valisi Sn. Köksal ŞAKALAR, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, Sinop Üniversitesi Rekötürü Prof. Dr. Nihat DALGIN ve AK Parti Sinop İl Başkanı Sn. Uğur GİRESUN’u ziyaret ederek konsere davet eden Başkan ŞENSOY ve Ecz. ÜNLÜ, Gerze Belediyesi Konservatuarı hakkında bilgiler aktardı.

Gerçekleşen ziyaretlerde 04 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan Konser programı hakkında görüşlerini bildiren Başkan ŞENSOY; “Belediyemiz Konservatuarı bünyesinde gerçekleştireceğimiz konserle birlikte bahara merhaba diyeceğiz.Uzun zamandır hazırlıklarını sürdüren koromuzun gerçekleştireceği duygu dolu konsere Sinop Protokolümüzü de davet etmek üzere ziyaretler düzenledik.Konser sezonunun sonunda değerlendirme toplantısı düzenleyerek Konservatuarımızı bir adım daha ileriye taşımak için projeler üreteceğiz.Sanat, Gerze’de en güzel gelenektir.”dedi.

Belediye Başkanlığı olarak 04 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan Konser programına tüm halkımızı bekler, saygılar sunarız.