Başkan ŞENSOY’a İl ve İl Dışından Ziyaretçi Akını

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a il ve il dışından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Yoğun iş temposu içerisinde misafirleriyle de yakından ilgilenen Belediye Başkanımız’a bugün Sinop Valiliği Eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cevdet ÖZDAĞ, AK Parti Sinop İl Başkan Yardımcısı Atila UZUN, İstanbul/Kağıthane AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin KOÇ ve Teşkilat mensupları ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Yol arkadaşlarım, kardeşlerim ve ağabeylerimin yapmış olduğu ziyaret şahsımı ziyadesiyle memnun etti.Yoğun çaba ve çalışmanın neticesinde bugünlere geldik.Bundan sonrada hedef Gerze’yi birkaç adım ileriye taşımak.Gerek il gerekse il dışından arayarak veya ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA’nın da refakat ettiği ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

sinop otel
Whatsapp Hattı