Birinci Miniklerden Başkan ŞENSOY’a Ziyaret

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2019 Faaliyet Programı çerçevesinde Sinop il birinciliğinin akabinde Samsun’da düzenlenen grup yarışmasında Minikler Kategorisinde 5 il arasından Grup birincisi olan Gerze Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu’muz Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u ziyaret etti.

Eğitmenleri Ali ERTÜRK eşliğinde kazandıkları iki kupayla birlikte ziyaret düzenleyen miniklerimizi ağırlayan Belediye Başkanımız kendileriyle sohbet gerçekleştirdi.Kazandıkları başarılardan dolayı kendilerini tebrik eden Belediye Başkanımız miniklerimizle yaptığı sohbette; “Öncelikle sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyorum.Sizler bizim yarınlarımızsınız.Özünüzü unutmayarak Halk Oyunlarımızı yaşattığınız içinde beni gururlandırdınız.Bir insan asla özünü ve nereden geldiğini unutmamalıdır.Halk Oyunları gibi sanatsal faaliyetlerle ilgilenen çocuklarımızın ve gençlerimizin derslerinde de başarılı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durumdur.Böyle faaliyetlerle kendinizi geliştirdiğiniz gibi derslerinizde de aynı başarıyı devam ettirmenizi istiyorum.Önümüzde ki yarışmalarda sizlere başarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY gerçekleştirilen ziyaretin sonunda miniklerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.