Başkan’dan Örnek Davranış

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Sosyal Sorumluluk Örneği göstererek miniklerimize Katı Atık Aktarma İstasyonu’nu tanıttı.

Belediyemize ait otobüsle Gülücük Anaokulu öğrencilerini aldıran Başkan ŞENSOY, Belediyemiz Çevre Mühendisi Uğur ÇETİN’le birlikte Gerze Belediyesi Katı Atık Aktarma İstasyonu’na ziyaret düzenledi.Katı atığın hayatımızdaki önemini vurgulayan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, tesisin  Çevre Görevlisi Çevre Mühendisi Yasemin ERGÜL’den de çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çevre Mühendisi Yasemin ERGÜL’ün miniklerimize tesisi tanıtmasının ve tesis içerisinde ki araç gereçlerin kullanımının ve hedeflenen amacın anlatıldığı ziyaretin sonunda Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Katı Atık, bireyde çevre duyarlılığının gelişmesinde çok önemli bir yer kaplıyor.Örneğin bir pet şişenin doğada 400 yılda yok olabildiğini çocuk yaştan itibaren insanlarımıza aşılamamız gerekiyor.Bu kapsamda da Gülücük Anaokulu öğrencilerimizle birlikte burayı ziyaret ederek Çevre Mühendisimiz Uğur ÇETİN ve Çevre Mühendisi Yasemin ERGÜL’le beraber miniklerimize doğa sevgisini kazandırmak istedik.Gerçekleştirdiğimiz ziyarette miniklerimiz Katı Atık Aktarma İstasyonu’nun işleyişini, işlevini ve doğaya olan katkılarını yakından izleme fırsatı buldular.Oldukça verimli geçen ziyarette miniklerimize bir çok şey kazandırmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz.”dedi.

Miniklerimizle her zaman olduğu gibi yakından ilgilenen Belediye Başkanımız ziyaretin son bölümünde hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.