TSM Koromuz Bahara Merhaba Dedi..MV. MAVİŞ ve Başkan ŞENSOY Sahnede.

Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu gerçekleştirdiği “Baharla Dile Düşen Şarkılar” Konseriyle bahara merhaba dedi.

Belediyemiz Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe vatandaşlarımızın ilgisi yoğun olurken, Sinop Milletvekilimiz Nazım MAVİŞ, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR’de konser programında protokoldeki yerini aldı.

Belediyemiz Konservatuarı’ndan yetişen genç kardeşlerimizin keman resitaliyle başlayan etkinlik daha sonra Gerzeli Halk Ozanı Aşık Hasani’nin çalıp seslendirdiği türküyle devam etti.Seslendirilen eserlere vatandaşlarımızın ilgisi yoğun olurken, Koro Şefimiz İbrahim KOCABIYIK’ın öğrencileri performanslarıyla Kültür ve Sanat Merkezi’ni dolduran vatandaşlarımızdan takdir topladı.

Konserin son bölümünde Milletvekilimiz Nazım MAVİŞ, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU sahneye davet edilirken, koromuzla birlikte “Odasına Girdim Fincan Elinde” Anonim eseri koromuz ve vatandaşlarımızla birlikte seslendirdiler.

Programın sonunda Koro Şefimiz İbrahim KOCABIYIK’a çiçek takdiminde bulunan Milletvekilimiz Nazım MAVİŞ; “İbrahim KOCABIYIK hocam ve Koro Üyemiz Ecz. Ata ÜNLÜ beyefendilerden uzun zamandan beri konser programlarına davet alıyorduk.Yoğun programdan dolayı maalesef bugüne nasip oldu.Koromuz gerçekleştirdiği performansla bizlere mükkemmel bir gece yaşattı.Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Ardından, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da koromuza emeklerinden dolayı teşekkür ederken, sergilenen performanstan dolayı koro mensuplarında ki kadınlara karanfil takdiminde bulundu.

Program, protokol üyelerimiz ve koromuzun çekildiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

NOT: Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu "Baharla Dile Düşen Şarkılar" Konseri fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonundan ulaşabilirsiniz.