Ramazan’ın Bereketi İftar Çadırında

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın bereketi Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tarafından kurulan Gerze Belediyesi İftar Çadırında buluştu.

1956 Gerze Yangını’ndan 63 yıl sonra ilk kez Gerze’de İftar Çadırı kuran Belediye Başkanımız Ramazan Ayı’nın ilk orucunu vatandaşlarımızla birlikte açtı.İlçemiz Atatürk Caddesi üzerinde kurulan çadıra vatandaşlarımızın ilgisi beklendiği gibi yoğun oldu.Çadırın dışına kurulan masalarda da iftarını açan vatandaşlarımız Gerze’de ilki gerçekleştiren Başkan ŞENSOY’a teşekkür ederlerken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un Mübarek Ramazan Ayı’nda kazanılacak en güzel sevaba nail olduğunu dile getirdiler.

Vatandaşlarımızla birebir ilgilenen ve masalarına kadar servis ikramında bulunan Belediye Başkanımız oruçların açılması ve edilen duanın ardından yaptığı açıklamada; “11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın ilk orucunu vatandaşlarımızla birlikte açmak nasip oldu.Bizlere böyle hayırlı bir projeyi hayata geçirme kuvvetini veren Allahuteala’ya şükürler olsun.Mübarek Ramazan Ayı’nın bereketini sofralarımızda hep birlikte karşıladık.Ramazan Ayı; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzide şekilde yaşandığı günlerdir.Bizlerde bu vesileyle birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek vatandaşlarımıza soframızı açtık.Yoğun katılım göstererek bizler memnun eden hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın başta tüm İslam Alemi’ne, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni eder, Ramazan bereketinin soflarımızdan eksik olmamasını dileriz.