İftar Çadırı’na Yoğun İlgi

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tarafından 63 yıl sonra kurulan İftar Çadırı’na vatandaşımızın ilgisi gün geçtikçe yoğunlaşıyor.

1956 Gerze Yangını’ndan 63 yıl sonra ilk kez Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tarafından ilçemiz Atatürk Caddesi üzerinde kurulan Gerze Belediyesi İftar Çadırı’na vatandaşlarımız adeta akın ediyor.11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın dördüncü gününde katlanarak artan yoğunluk Gerze’de adeta Ramazan’ın bereketini gözler önüne seriyor.

Birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemini belirten Başkan ŞENSOY ziyaretçileriyle yakından ilgilenirken kiminin iftarlık yemeğini masasına kadar taşıyor, kimine ise sandalyesine kadar eşlik ediyor.7’den 77’ye vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden memnuniyet duyan Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Hayat, paylaştıkça güzeldir.Hz.Mevlana’nın söylediği gibi; “Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla bir şey kaybetmez.”Aslında bu söz bizim amacımızı anlatıyor.Hayırsever vatandaşlarımız ve esnaflarımızın da katkılarıyla İftar Çadırı’mızda verdiğimiz yemeğe ilgi yoğun oluyor.Soframızın bereketini paylaşmak, bizler için en güzel olgu.Vatandaşlarımızın yoğun ilgisine Allah’ın yardımıyla en güzel ve anlamlı şekilde karşılık veriyoruz.Buraya gelerek bizleri mutlu eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.Mübarek Ramazan Ayı’nda Allahuteala dualarımızı kabul eylesin.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak, Mübarek Ramazan Ayı’nda kurduğumuz iftar çadırına maddi ve manevi destek olan, iftar çadırımıza gelerek bizlerle ekmeğini bölüşen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.