Başkan ŞENSOY’dan Geleceğin Yazarlarına Destek

Emekli Öğretmen olan Belediye Başkanımız eğitim camiasına destek vermeye devam ediyor.

Bilindiği üzere göreve başladığından itibaren kendisine gelen çiçeklerin gelirini ilçemizdeki okullara bağışlayan Başkan ŞENSOY, eğitim camiasına destek olmaya devam ediyor.Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Müdürü Murat BALCIOĞLU ve öğretmenlerini makamında ağırlayan Belediye Başkanımız eğitim öğretim üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Son beş yıldan beri okul öğrencilerinin çıkardığı kitaplarla okula destek sağlayan Okul İdarecileri ve Öğretmenleri, gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan ŞENSOY’dan da destek istedi.Eğitim camiasının her zaman yanında olduğu belirten Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Göreve başladığımızdan bugüne kadar ilçemiz okullarına destek olmaya gayret gösteriyorum.Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencilerimizde çıkaracakları kitaplarla kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar.Geleceğimiz bu çocuklarımıza emanet.Öğrencilerimizin bu şekilde ilgi alanları yaratmasıda bizler için gurur verici.Kim bilir, belki de onları ileride adından söz ettiren bir yazar olarak göreceğiz.Bizlere düşen görevde bu kitapları Belediyemiz bünyesince satın alarak destek olmak.Bu anlamlı projeden dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.” Dedi.