Teşekkürler ultrAslan Gerze..

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nda ilçemizde kurulan İftar Çadırı’na halkımızın ilgisi yoğun şekilde devam ediyor.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un öncülüğünde yapılan Sosyal Sorumluluk Projesi’ne vatandaşların ilgisinin yanı sıra ilçemizde faaliyet gösteren Taraftar Grupları’da yardımseverliğin ön planda olduğu bu ayda bizlere yardım etmek için kolları sıvadı.

Son olarak ilçemizde aktif şekilde faaliyet gösteren ve gerek gönül verdikleri sarı kırmızı renklere, gerekse Gerze Belediyespor’a trübünden sağladığı destekle gönüllere taht kuran ultrAslan Gerze taraftarları, ilçemiz Atatürk Caddesi üzerinde kurduğumuz İftar Çadırı’na gelerek yemeklerin dağıtımında bizlere yardımcı oldu.

Yaptıkları Sosyal Sorumluluk davranışıyla bizleri memnun eden gençlerimize teşekkür eden Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Mübarek Ramazan Ayı’nın bereketini paylaştığımız İftar Çadırı’mızda her geçen gün vatandaşlarımızla iç içe olup sohbetler edip,  soframızın bereketini bölüşüyoruz.Öncelikle her geçen gün ilgisi artarak devam eden  ve bizlerin yanında olan hemşehrilerime teşekkür ederim.Ayrıca, gerek ülkemiz genelinde gerekse ilçemizde yaptıkları Sosyal Sorumluluk Projeleriyle öncü konumunda olan ultrAslan Gerze Taraftar Grubu’na da teşekkür ediyorum.Gençlerimiz bu akşam İftar Çadırımıza gelerek gönüllülük esaslı bizlere yardımcı oldular.Kendilerine böylesine düşünceli davranışlarından dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

Belediye Başkanlığı gösterdikleri anlamlı tutum sebebiyle ultrAslan Gerze Taraftar Grubu’na teşekkür eder, saygılar sunarız.