Vatandaş İstedi, Başkan ŞENSOY Yolu Açtı

Göreve geldiğinden itibaren çalışmalarına aralıksız şekilde devam eden Başkan ŞENSOY vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye devam ediyor.

İlçemizde en büyük problemlerden birisi olan 19 Mayıs Mahallesi Atatürk İlkokulu üst tarafında bulunan yolu hizmete açmak için talimat veren Belediye Başkanımız ekipleri harekete geçirdi.19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan alanda incelemelerde bulunan ekiplerimiz yaptıkları kazı çalışmalarının ardından balans malzemesini yol sermeye başladı.

Çalışmalar hakkında vatandaşa bilgi veren Belediye Başkanımız; “Vatandaşımız istedi, biz yerine getirdik.Halkımın isteği bizim için emirdir.İlçemiz 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan bölgenin yola açılmaması özellikle yaz aylarında artan nüfusumuzda trafik problemlerini gün yüzüne çıkartıyordu.Bu doğrultuda da çalışmalarına başladığımız yol büyük önem arzetmekteydi.Vatandaşlarımın isteği doğrultusunda harekete geçerek yolda incelemelerde bulunduk ve çalışmalarımıza başladık.Balans malzemeyi yola sererek problemi büyük oranda çözmüş olacağız.İlçemize ve mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Gayret ve aynı samimiyetle ilçemizi marka bir şehir haline getirme yolunda çalışmalarımızın devam edeceğini belirtir, 19 Mayıs Mahallesi’nde açılan yolun mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileriz.

Herşey Gerze için..