19 Günde 19 Mayıs’ta Samsun’da Olacaklar

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Dragon Bot Takımı yolculuklarının 16.gününde Gerze’ye ulaştılar.

İstanbul Valisi tarafından kendilerine emanet edilen Şanlı Türk Bayrağı’mızı Samsun’a ulaştırmak üzere İstanbul’dan yola koyulan Dragon Bot Takımı “19 Günde 19 Mayıs’ta Samsun” parolasıyla açıldıkları yolun 16.gününde ilçemizde mola verdi.

İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ, İlçe Jandarma Komutanı/ J.Teğmen Bekir DOĞAN, İlçe Liman Başkanı Engin KİRPİTCİ ve Gençlik Spor İlçe Müdürü İsmail KARAMAN’ın karşıladığı ekibimiz alkışlar eşliğinde ilçemiz Liman içi mevkiine giriş sağladı.Burada ilçe protokolüyle sohbet eden ekibimiz daha sonra misafirperverliklerinden dolayı İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkanımız’a Bandırma Vapuru Silueti armağan edip, hatıra defterini imzalattılar.

Ardından Belediye Başkanımız tarafından Orta Aile Çaybahçesi’nde yemeğe davet edilen ekibimiz iki saatlik dinlenmenin ardından yola koyulmak için hazırlıklara başladılar.Burada ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN ziyaretçilerimize çiçek takdiminde bulunurken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da kendilerine Hacı Kadı Horozu Silueti takdiminde bulundu.

Gerçekleştirilen anlamlı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanımız; “Milli Mücadelenin 100.yılında ilçemizde Yelkenli Yatçılarımızı ve Dragon Bot Takımı’nı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Ulu Önderimiz ATATÜRK’ün izinde giden misafirlerimizi ilçemizde en güzel şekilde ağırlamaya gayret gösterdik.Kendilerine anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlçemiz protokolü ekibimizi alkışlar eşliğinde uğurlarken, takımın bir sonraki durağı Yakakent Limanı, Bafra ve 19 Mayıs’ta Samsun olarak açıklandı.