Başkan ŞENSOY’a En Küçük Misafir

İlçemiz 19 Mayıs Mahallesi sakinlerinden Aliye & Mehmet ÖZCÜ çifti, 2 aylık bebekleri İkra Aybüke Bebek ile Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u ziyaret etti.

Henüz dünyaya yeni gözlerini açan İkra Aybüke Bebeğimizi kucağına alan Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Öncelikle İkra Aybüke Bebeğimize Allah’tan sağlıklı, analı ve babalı uzun ömürler temenni ediyorum.Kendisi şuana kadar beni ziyarete gelen en küçük misafirim konumunda.Bizler de ailesine çam sakızı çoban armağanı bir hediye verdik.Bu ziyaret oldukça anlamlı ve mutluluk vericiydi.Tekrar analı babalı uzun ömürler temenni ediyorum.” Dedi.

Gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak en küçük misafirimize dünyaya hoşgeldin der, sağlıklı uzun ömürler dileriz.