YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA

YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA

 

    Ulu Önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesini başlatmasının 100.yıldönümü vesilesiyle ilçemizde Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.

    Saat 20.45’de ilçemiz Eski Cezaevi önünde başlayan yürüyüşe vatandaşımızın ilgisi herzamanki gibi yoğun olurken Atatürk Gençliği hep bir ağızdan “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz ve Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganları attılar.

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un önderliğinde yürüyen kortejde Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ ve 7’den 77’ye coşkulu Gerzeliler 100.yıl önce yakılan meşaleyi 100 yıl sonraya taşıyarak ilçemizi aydınlattılar.

    Yürüyüşün devamında bando eşliğinde ilçemiz Atatürk Anıtı önüne varan vatandaşlarımız burada hep bir ağızdan marşlar söylemesinin ardından Ulu Önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları adına 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızı okumasının ardından programı sonlandırdılar.

    Programın sonunda Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a ilgi yoğun olurken, Başkan ŞENSOY gençlerimizle bir araya gelerek bol bol fotoğraf çekinerek anı ölümsüzleştirdi.

Belediye Başkanlığı olarak Milli Mücadele’nin yüzüncü yılında ilçemizde coşkulu bir kalabalık oluşturan Gerzelilere teşekkür eder, saygılar sunarız.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı