Gürleyik Deresi Temizleniyor

Gerek görünümü gerekse yaz aylarında verdiği kötü kokularla vatandaşlarımız tarafından olumsuz eleştirilere konu olan Gürleyik Deresi temizleniyor.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un talimatıyla işe koyulan ekiplerimiz titiz şekilde çalışmalarını sürdürüyor.Derenin ıslah çalışmalarını sürdüren ekipler İskele Mevkii’sine kadar olan bölümü temizleyip, vatandaşımızın talebini yerine getirmeyi hedefliyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Gürleyik Deresi, turizm açısından kalkınmayı amaçlayan ilçemizin hedefleriyle örtüşmüyordu.Özellikle dere kenarında bulunan vatandaşlarımız sık sık kötü kokulardan ve derenin çirkin görünümünden şikayetçiydi.Bizler de hemen harekete geçerek dereyi temizlemeye başladık.Ramazan Bayramı’na kadar çalışmalarımızı tamamlayıp, ziyaretçilerimize güzel bir görünümü sunmaya çalışacağız.” Dedi.

sinop otelleri