T’ler Sezona Hazırlanıyor

Turizm denince akla gelen ilçelerden birisi olan CittaSlow Gerze’de yaz sezonu hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Yaz sezonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan ilçemizde Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tüm ekipleri çalışmalara yönlendirmeye devam ediyor.İlçede genel anlamda bakım çalışmalarını başlatan Belediye Başkanımız Park Bahçelerden Gürleyik Deresi’ne, Beach’lerden Viyadük altındaki ücretsiz halk plajına kadar kapsamlı çalışma yürütürken, çalışmaları başlatmak üzere T’lere ziyaret düzenledi.

Vatandaşların yaz aylarında en uğrak yerlerinden birisi olan T’lerde incelemelerde bulunan Başkan ŞENSOY bölgede ilk olarak yol çalışmalarını başlattı.Yol çalışmalarıyla birlikte vatandaşlarımızın denize giriş güzergahında da düzeltme çalışmaları başlatan Belediye Başkanımız, çalışmaların son bölümünü ise çevre düzenlemeleriyle tamamlayacak.

Gerçekleşen kapsamlı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Turizm ilçesi Gerze’mizi en güzel şekilde sezona hazırlıyoruz.Önümüzde 1 hafta gibi bir süre kaldı.Bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğrayacak olan ilçemizde misafirlerimizin memnuniyetle ayrılmaları için kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz.Bu kapsamda da en yoğun biçimde kullanılan viyadük altı T’lerde çalışmalara başladık.Yol çalışmalarına başladığımız bölgede vatandaşlarımızın deniz keyfini yaşayabilmeleri açısından da güzergah üzerinde çevre düzenlemelerine başlıyoruz.En kısa sürede bu bölgeyi vatandaşlarımızın memnuniyetle vakit geçirebilecekleri bir alan haline getireceğiz.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.Herşey Gerze için.”dedi.

Daha modern, daha çağdaş ve daha yaşanabilir bir Gerze için çıktığımız yolda çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, saygılar sunarız.

sinop otel
Whatsapp Hattı