2.Etap Çalışmaları Başladı

Vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine geride bıraktığımız haftada çalışmalarına başlanılan Gürleyik Deresi’nde 2.etap çalışmaları başladı.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un talimatı üzerine derede temizleme çalışmalarına başlayan ekiplerimiz büyük mesafe katettikleri çalışmalarda ilçemiz Garaj Mevkii’sine kadar olan bölümü tamamladılar.Yapılan çalışmalarda sona yaklaşan ekiplerimiz gün itibariyle İskele Mevkii’sine inerek burada da temizleme ve ıslah çalışmalarını sürdürürken Başkan ŞENSOY’da çalışmalarla ilgili vatandaşlarımıza açıklamalarda bulundu.

Titizlikle sürdürülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Turizmde kalkınmada öncelikli konumda bulunan ilçemizde en büyük problemlerden birtanesi Gürleyik Deresi’ydi.Gürleyik Deresi’nin yaydığı kötü kokular ve pis görüntüsü ilçemize yakışmıyordu.Bu hususta da çalışmalarına başladığımız bölgede büyük mesafe katettik.Aynı zamanda günümüz itibariyle DSİ’yle resmi yazışmalara başladık.Bu hususta da buraya beton dökerek ilçemizin uzun yıllardır en büyük problemini ortadan kaldırmış olacağız.” Dedi.

Gürleyik Deresi’nde çalışmalar bu şekilde devam ederken, önümüzde ki süreçte siz değerli vatandaşlarımıza çalışmalarla ilgili bilgi aktarımı sağlayacağımızı bildirir, saygılar sunarız.

sinop otel
Whatsapp Hattı