“Bir Destansın Anadolu”

Ulu Önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Milli Mücadeleyi başlatmasının 100.yılı kapsamında etkinlikler devam ediyor.

Milli Mücadele’nin 100.yılında kahramanlıkların anıtlara yansıtıldığı 81 Anıt Fotoğraf Sergisi’nin gerçekleştiği programa ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve ilçe protokolü katılım gösterirken, sergilenen fotoğraflar detaylarıyla incelenip büyük beğeni topladı.

Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi tarafından gerçekleşen etkinlikte açılış kurdelesinin kesiminin ardından fotoğrafların hikayeleri hakkında Okul Müdürü Mustafa ATAMAN’dan bilgi alan Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Milli Mücadele’nin 100.yılı kapsamında etkinliklere katılım göstererek destek oluyoruz.Bağımsızlık meşalesinin yakılışının 100.yılında böyle anlamlı organizasyonların olması oldukça memnuniyet verici.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Bu vesileyle de Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve vatanımızın kazanılması uğruna canlarını siper eden vatanseverlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Ruhları şad olsun.” Dedi.

Gerçekleşen etkinlik, sergi içerisinde çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

sinop otel
Whatsapp Hattı