Başkan ŞENSOY’dan Kadir Gecesi’ne Özel Sahur

1956 Gerze Yangını’ndan tam tamına 63 yıl sonra ilçemizde İftar Çadırı’nı faaliyete geçirerek 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın bereketini vatandaşlarımızla birlikte paylaşan Başkan ŞENSOY, Kadir Gecesi’ne özel Sahur İkramında bulundu.

Gerze Belediyesi’ne ait İftar Çadırı’nda dua kapılarının en açık olduğu Kadir Gecesi’nde vatandaşlarımıza Sahur ikramında bulunan Başkan ŞENSOY gerçekleştirdiği bu organizasyonla Gerze’de bir ilke daha imza atmış oldu.Bin aydan daha değerli olan Kadir Gecesi’nin anlamına yakışır bir organizasyonla çadır kapılarını vatandaşa açan Belediye Başkanımız burada vatandaşlarımızla birlikte sahurunu yapmasının ardından organizasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Bin aydan daha değerli olan mübarek Kadir Gecesi’nin bereketini vatandaşlarımızla birlikte paylaşmak istedik.Dua kapılarının ardına kadar açık olduğu bu anlamlı gecede vatandaşlarımızla birlikte sahurumuzu yaparak anlamlı birlikteliğimizi pekiştirdik.Ramazan Ayı  paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı aydır.Ramazan Ayı’nda faaliyete geçirdiğimiz İftar Çadırı’nda ayrım olmaksızın vatandaşlarımızla biraraya gelerek ekmeğimizi bölüştük.63 yıl sonra gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı faaliyette bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” Dedi.

Vatandaşlarımız Kadir Gecesi’nde gerçekleştirdiği bu anlamlı organizasyonla gönüllerinde bir kez daha taht kuran Başkan ŞENSOY’a teşekkür etti.

sinop otelleri