Gerze Belediyesi 7/24 Hizmet Veriyor

Mübarek Ramazan Ayı’nın son günlerinin yaklaşmasıyla birlikte ilçemizde Bayram hazırlıkları da tam gaz devam ediyor.

İlçemize ziyarette bulunacak olan hemşehrilerimizi daha temiz ve daha güzel bir Gerze ile karşılamak isteyen Başkan ŞENSOY’un talimatı üzerine ilçemizde ki çalışmalar devam ediyor.Park Bahçe bakımlarından temizliğe kadar bir çok alanda 7/24 çalışan ekiplerimiz bu gece itibariyle de ilçemizde genel temizlik çalışmalarına başladılar.

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri ekiplerince titiz bir şekilde yürütülen çalışmalarda ilçemizde yolları temizleme çalışmaları sürerken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da çalışmaları yerinde inceleyerek personellerimize yardımcı oldu.Personellerimizle birlikte yolların temizlenmesine yardımcı olan Başkan ŞENSOY zaman zaman ara vererek personeliyle birlikte çay molası verdi.

Gerçekleşen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Bir işe ya başlamayacaksın, ya da başladıysan bitireceksin.Biz, Gerze’mize gönülden hizmet etmek için talip olduğumuz bu kutsal görevde bütün çalışmalarımızı gönülden yürütüyoruz.Gerze hepimizin.Gerze’mizi daha güzel ve daha temiz bir hale getirmek için bir çok alanda çalışmalar yürütüyoruz.Vatandaşımıza hizmet etme hususunda 7/24 çalışıyoruz ve bu böyle devam edecek.Tek bir vatandaşımın dahi mağdur olmaması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.Ramazan Bayramı vesilesiyle bir çok misafirimizi ilçemizde ağırlayacağız.Bu hususta da Park ve Bahçelerimiz olmak üzere ilçemizde bir çok çalışma yürütüyoruz.Ziyaretçilerimiz Gerze’den güzel anılarla dönecek.Herşey Gerze’miz için.” Dedi.

sinop otel
Whatsapp Hattı