Başkan ŞENSOY Gurbetçilerimizle Hasret Giderdi

Başkan ŞENSOY Gurbetçilerimizle Hasret Giderdi

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, her yıl 6 Mayıs’ta yapılan ancak, Mübarek Ramazan Ayı’na denk gelmesi sebebiyle bu yıl Ramazan Bayramı’nın 2.günü gerçekleşen Çeçe Hıdırellez Şenlikleri, Şeyhli ve Sazlı-Akbaş Köy’lerinin düzenlenmiş oldukları etkinliklere katıldı.

    Sinop Milletvekilimiz Dr.Nazım MAVİŞ, İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ,  AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR’in ziyaret turunda bugün Çeçe, Şeyhli ve Sazlı-Akbaş köylerinde gurbetçilerimizle buluşmak vardı.

    İlk olarak Çeçe Köyü’ne giden Başkan ŞENSOY burada kıldığı öğle namazının akabinde dualar eşliğinde keşkek kazanlarını açıp, Çeçe Sultan Hazretleri’nin türbesini ziyaret ederek dua etti.Misafirlerine türbeyi gezdiren Belediye Başkanımız burada gurbetçi vatandaşlarımızla biraraya gelerek hasret giderirken, yoğun programının devamında ise Şeyhli ve Sazlı-Akbaş Köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

    Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılanan Belediye Başkanımız köylerimizde yaptığı açıklamada; “Yoğun iş tempomuzda sizlerle biraraya gelerek yorgunluğumuzu atıyoruz.Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ ve kıymetli yol arkadaşlarımla birlikte her köye ziyaret düzenleme gayreti içerisindeyiz.Burada gerçekleştirilen etkinliklere katılıp sizlerle hasret gidermek bize güç veriyor.Amacımız kültürümüzü, örf ve adetlerimizi yaşatmak.Buralara gelerek gelenek ve göreneklerimizi yaşattığınız için teşekkür ediyorum.İnanıyorum ki bu etkinlikler önümüzdeki yıllarda daha coşkulu şekilde yapılacaktır.Gösterdiğiniz samimiyetten dolayı herkese sonsuz teşekkür eder, Mübarek Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlarım.”dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak ilçemize ziyarette bulunan misafirlerimize teşekkür eder, bayram dönüşü kazasız ve belasız hayırlı yolculuklar dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı