Başkan ŞENSOY Gönüllere Girmeye Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY gönüllere girmeye devam ediyor.

Mübarek Ramazan Bayramı’nı yoğun şekilde geçiren Başkan ŞENSOY, davet edildiği köylerimize ziyaret düzenleyerek vatandaşlarımızın gönlüne girmeye devam ediyor.Yoğun bayram mesaisinde geçtiğimiz gün Çeçe Sultan, Şeyhli ve Sazlı-Akbaş Köylerine ziyaret düzenleyen Başkan ŞENSOY, bugün ise Hıdırlı ve Sazak Köylerimizde düzenlenen etkinliklere katıldı.

Sinop Valimiz Köksal ŞAKALAR, İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ve AK Parti Gerze İlçe Başkan Yardımcısı Fazlı ARAT ile birlikte davetlere katılan Belediye Başkanımız’ın bugünkü ilk durağı Hıdırlı Köyü oldu.

Köy sakinleri ve bayram vesilesiyle misafirlikte bulunan hemşehrilerimiz tarafından coşkuyla karşılanan Başkan ŞENSOY ilk olarak köy halkıyla birlikte yağmur dua’sında bulundu.Ardından cemaatle birlikte kılınan öğle namazının ardından keşkek programına da katılan Belediye Başkanımız buradaki programın devamında ise Sazak Köyü pikniğine katılım gösterdi.

Köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlarımızla bol bol sohbet eden Başkan ŞENSOY ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Memleketimizin gerek insanı gerekse doğasından adeta bereket fışkırıyor.Köy ziyaretlerimiz kapsamında zaman zaman mola verip kaynak sularından içiyoruz.Etrafımız yeşillerle kaplanmış durumda.Bu yıl gerçekleşen yoğun yağmur yağışları toprağımızı verimleştirmiş durumda.Bu da tarımla uğraşan kardeşlerimize bereket veriyor.Elimizden geldiğince ziyaretlere teşrif etmeye gayret gösteriyorum.Bu ziyaretlerde hemşehrilerimizle kucaklaşıp hasret gideriyoruz.Mübarek Ramazan Bayramı’nın samimiyetiyle bizleri en güzel şekilde ağırlayan Dernek Başkanlarımız, Köy Muhtarlarımız ve hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.Mübarek Ramazan Bayramı’mız tekrar kutlu olsun.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak ziyarette bulunduğumuz köylerimizde bizleri en güzel şekilde ağırlayan Dernek Başkanlarımıza ve Köy Muhtarlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarız.