El Emeği Ürünler Görücüye Çıktı

İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleşen el emeği göz nuru ürünler ve Öğrenme Şenliği’nin açılış programı yapıldı.

İlçemiz Yakup Ağa Konağı’nda gerçekleşen açılışa ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanvekilimiz Ahmet KALFAOĞLU, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım AKSU, Gençlik Spor İlçe Müdürü İsmail KARAMAN, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katılım gösterirken Sergi, kesilen kurdelenin ardından resmen açıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından büyük emekler sonucu ortaya çıkan el emeği ürünler görücüye çıkarken, ziyaretçilerin de ilgisi emeğe değer biçimde oldu.İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN ve Belediye Başkanvekilimiz Ahmet KALFAOĞLU usta öğreticiler ve kursiyerlerle sohbet ederken, eserlerin ortaya çıkış hikayelerini dinlediler.

Gerçekleşen programda görüşlerini bildiren Belediye Başkanvekilimiz KALFAOĞLU yaptığı açıklamada; “İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen Öğrenme Şenliği ve Sergi açılışını gerçekleştirmiş bulunuyoruz.1 yıllık azmin meyvelerini gördüğümüz sergimizde kursiyelerimiz ve usta öğreticilerle sık sık sohbet edip bilgiler aldık.Ürünleri incelediğimiz zaman ise gerçek anlamda büyük bir özveri ve gayret görüyoruz.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz açtığı böylesine anlamlı kurslarla başta kadınlar olmak üzere çok sayıda vatandaşımıza sanat öğretiyor.Bugün geldiğimiz tabloda da bunun ne kadar doğru ve verimli şekilde gerçekleştiğini görüyoruz.Bu güzel ve anlamlı eserlerden dolayı eğitmenlerimizi ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.” Dedi.