Sahil ve Parklarda Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımızın en fazla uğrak yeri olan sahil ve parklarda onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Günün belirli zamanlarında dışarıya çıkarak gerek vatandaşla konuşarak gerekse incelemelerde bulunarak eksiklikleri farkeden Başkan ŞENSOY, ekiplere verdiği talimatın ardından çalışmalara hız kazandırdı.Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sahil ve parklarımızda onarım çalışmaları sürerken vatandaşlarımızın can güvenliği açısından da önlemler alınıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından sahillerimizde peyzaj çalışmaları yapılırken parklarda ise çim biçme işlemleri devam ediyor.Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından sahillere tel örgü çekilerek vatandaşlarımızın olası düşme kazalarında yaralanmaları önlenirken, bazı bölgelere ise kum dökme işlemleri yapıldı.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bölgelerden birisi olan T’lerde vatandaşlarımızın ulaşım hususunda sıkıntı çekmemesi adına yola kum serme işlemleri tamamlanırken, viyadük duvarlarında ise vatandaşlar tarafından yazılan yazılar silinerek güzel bir görünüm sağlandı.Ayrıca ilçemiz Say Mevkii’nde bulunan sahilde vatandaşlar tarafından kırılan tuvalet ve soyunma kabini kapılarını yenilemeye başlayacak olan ekiplerimizin ardından Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY açıklamalarda bulundu.

Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Yaz aylarında vatandaşlarımızı memnuniyetle ağırlayabilmek ve ziyarette bulunan misafirlerimizin Gerze’den güzel anılarla dönmesini sağlamak adına çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz.Sahil ve parklarımızda yaptığımız çalışmaların ardından vatandaşlar tarafından maalesef zarar gören tuvalet ve soyunma kabini kapılarımızı da yeniliyoruz.Kıymetli vatandaşlarımızdan kendilerinin kullandığı bu bölgelerin kapılarına zarar vermemelerini rica ediyoruz.Hizmetlerin hepsi vatandaşlarımızın daha rahat ve mutlu olabilmeleri adına yapılıyor.Emek ve alınteriyle yapılan yerlere zarar vermeyelim.” Dedi.