Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Belediye Başkanvekilimiz Ahmet KALFAOĞLU’nu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkanvekilimiz KALFAOĞLU misafirleriyle yakından ilgilenirken kendisinin nezdinde Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a iletilen hayırlı olsun temennilerini kabul etti.Ziyarette, ilçemizde gerçekleştirilecek olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken Başkanvekilimiz KALFAOĞLU yaptığı açıklamada; “Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Şube Müdürleri’nin ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduk.İlçemizi daha ileriye taşıyabilmek adına birçok projemiz var.Bu projelerimizde iyi ilişki içerisinde olduğumu Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin de imkanlarından yararlanma adına verimli bir görüşme oldu.Bizlere hayırlı olsun ziyaretlerinden bulunan kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Gerçekleşen ziyaret, Başkanvekilimiz Ahmet KALFAOĞLU ve Belediyemiz Meclis Üyesi Mustafa DORUK’un Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Şube Müdürleriyle çekildiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.