TSM Koromuz’dan Solistler Geçidi

TSM Koromuz’dan Solistler Geçidi

 

    Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu gerçekleştirdiği “Solistler Geçidi” Konseriyle dönemi kapattı.

    Belediyemiz Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe vatandaşlarımızın ilgisi herzamanki gibi yoğun olurken, Belediye Başkanvekilimiz Ahmet KALFAOĞLU, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım AKSU, Belediyemiz Meclis Üyeleri Alaattin BAŞ ve Hamide Ceren ERDOĞAN konser programındaki yerini aldı.

    Belediyemiz Konservatuarı’nın en sevilen isimlerinden Aşık Hasani’nin çalıp söylediği Aşık Veysel’in unutulmaz eseri “Uzun İnce Bir Yoldayım”la başlayan konser, birbirinden güzel seslerin performansıyla devam etti. Seslendirilen eserlere vatandaşlarımızın eşliği yoğun olurken, Koro Şefimiz İbrahim KOCABIYIK’ın öğrencileri performanslarıyla Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’ni dolduran vatandaşlarımızdan takdir topladı.

    Programın sonunda Koro Şefimiz İbrahim KOCABIYIK’a çiçek takdiminde bulunan Belediye Başkanvekilimiz Ahmet KALFAOĞLU; “Türk Sanat Müziği Koromuz sergilediği konserle bir kez daha gönüllere taht kurdu.Bu eşsiz gece için Koro Şefimiz İbrahim KOCABIYIK, Saz Üstadları ve koro mensubu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum”dedi.

    Program, protokol üyelerimiz ve koromuzun çekildiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

    NOT: Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu'nun "Solistler Geçidi" Konser programı fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı