Gerze Şehir Stadyumu Yıkılıyor

Gerze Şehir Stadyumu Yıkılıyor

    1985 yılında inşa edilen ve günümüze kadar ilçemizde ki sportif faaliyetlere ev sahipliği yapan Gerze Şehir Stadyumu yıkılıyor.

    Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’in yoğun çalışmaları sonucu yatırım programına alınan Gerze Şehir Stadyumu’nda ilk kepçe bugün itibariyle vuruldu.

    İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, Gençlik ve Spor Sinop İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, Gençlik ve Spor Gerze İlçe Müdürü İsmail KARAMAN, İL Genel Meclis Üyeleri İzzet KARAMAN ve Ahmet BURMA, Belediye Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ve teşkilatı ile birlikte Gerze Şehir Stadyumu ihalesini alan HAVER İnşaat Sahibi Yüksek İnşaat Mühendisi Hasan Vehbi ERSOY’un katıldığı programda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

    Gerçekleşen programda protokol üyelerine Yeni Şehir Stadyumu hakkında bilgilendirme veren Gençlik ve Spor Sinop İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, 500’er kişilik dört sıralı iki adet kapalı trübün, sentetik çim, gece maçları için aydınlatma ve modern soyunma odaları hakkında bilgi aktardı.

     İlk kepçenin vurulmasının ardından açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY ise; “Gerze Şehir Stadyumu ilçemize yakışmayan, sporcularımızın müsabakalarda kendisine dezavantaj olarak gördüğü bir stadyum halini almıştı.İlçemiz Şehir Stadyumu Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’in girişimleri sonucu yatırım programına alınmıştı.Geçtiğimiz aylarda ihalesi tamamlanan Stadyumun yapımına bugün itibariyle başlanıyor.Amatör Spor Kulüpleri’ne en fazla desteği veren Belediye konumundayız.Bu hususta da yenilenen Şehir Stadyumu’yla birlikte özlenen ve beklenen başarıyı da yakalayacağız.90 gün içinde teslim edilecek olan Şehir Stadyumu için Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ve Sinop Milletvekilimiz Sn. MAVİŞ başta olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak İlçe sporuna büyük katkıları olacak olan Gerze Şehir Stadyumu’nun ilçemize hayırlı olmasını temenni eder, yeni başarılarının müjdecisi olmasını dileriz.

 






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı