THM Korosu’ndan Yaz Konseri

THM Korosu’ndan Yaz Konseri

 

    Gerze Belediyesi Konervatuarı Türk Halk Müziği Korosu gerçekleştirdiği Yaz Konseri’yle gönülleri bir kez daha feth etti.

    Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA, Belediye Meclis Üyeleri Alaattin BAŞ, Ahmet KALFAOĞLU ve Mustafa DORUK’un yanı sıra vatandaşların ilgisi yoğun olurken, koromuz seslendirdiği eserlerle dinleyicilerine muhteşem bir gece yaşattı.

    Şefliğini Nusret Semih BEŞCANLAR’ın yaptığı Türk Halk Müziği Koromuzda sanatçılarımız sergilediği performansla izleyicilerden sık sık alkış toplarken, yakın zamanda Single Albümüyle müzikseverlerin karşısında olacak olan Koro Üyemiz Muhammet ŞENTÜRK sergilediği performansın ardından izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

    Gecenin en anlamlı dakikalarının yaşandığı diğer durum ise Zuhal & Mithat TUZCUOĞLU çiftinin düet seslendirdiği “Ah Le Yar Yar” türküsü oldu.Bu anlamlı eser gerek türkü esnasında gerekse sonrasında izleyiciler tarafından alkışlanırken, konser programı eğlenceli ve hareketli şekilde sona erdi.

    Konserin sonunda sahneye davet edilen Başkan ŞENSOY koro üyelerini tebrik ederken Konservatuar bünyesinde ki programların yaz tatili sonunda devam edeceğini belirtti.

    Program, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un çiçek takdiminin ardından protokol üyeleri ve koromuzun çekildiği hatıra fotoğrafının ile sona erdi.

    NOT: Gerze Belediyesi Konervatuarı Türk Halk Müziği Korosu gerçekleştirdiği Yaz Konseri programının fotoğraflarına FOTO GALERİ butonundan ulaşabilirsiniz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı