Şampiyon Gerze Belediyespor

Sinop U-13 Liginde Şampiyonluğa uzanan Gerze Belediyespor kupasına kavuştu.

13 yaş kategorisinde sezona mutlak favori olarak giren Gerze Belediyespor, geçirdiği başarılı sezonu şampiyonlukla tamamladı.Kendi grubunda Ayancık Spor, Ayancık Belediye Spor, Boyabat Çeltik Spor ve Sinop Tersane Spor’la mücadele eden temsilcimiz, mutlak şampiyonluk parolasıyla çıktığı sezonu rakiplerinin önünde bitirerek şampiyonluğa uzandı.

Uzun kamp sürecinde oyuncularına takım olma ruhunu aşılayan Alt Yapı Sorumlusu Hüseyin İMAMOĞLU şampiyonluğa ekip halinde inandıklarını belirtirken, Kulüp Başkanı Cengiz TOPUZ, Antrenör Özkan ÖZAY ve Kaleci Antrenörü Seda BAŞOĞLU’yla birlikte sistemli çalışarak başarıya ulaştıklarını belirtti.

Takımın şampiyonluk kupası merasimine katılan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR seremoni öncesi futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik etti.Gerçekleşen törende başarının umut ve mutluluk verici olduğunu belirten Başkan ŞENSOY; “İlçemizde sportif faaliyetlerin sürdürülmesi geleceğimiz açısından oldukça önemli.Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması, kendilerini kültürel ve sportif faaliyetlere adamaları onların geleceği açısında oldukça verimli aktiviteler.Bizlerde bu anlamda kulüplerimize destek vererek ilçemizde örnek olmaya gayret göstermekteyiz.Bugün geldiğimiz noktada verilen emeklerin başarıyla taçlandığını görmek bizler için umut verici.Öncelikle Külüp Yönetimi, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.Bu başarılar çocuklarımızda alışkanlık haline gelecektir.Önümüzde ki yıllarda başarılı çocuklarımızı ülkemizi temsil ederken de göreceğimize eminim.Kupa, ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Gerçekleşen seremoni Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un kupaya uzanan takımımızla çekildiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak, U-13 Liginde şampiyonluğa uzanan Gerze Belediyespor Yönetimi, Teknik Heyet ve Futbolcuları can-ı gönülden kutlar, başarılarının devam etmesini dileriz.