Başkan ŞENSOY’dan Memura ZAM

Başkan ŞENSOY’dan Memura ZAM

 

    Göreve geldiği günden bu zamana kadar işçisine verdiği müjdelerle bayram sevinci yaşatan Başkan ŞENSOY, emekçi kardeşlerimizin alın teri haklarını vermeye devam ediyor.

    Geçtiğimiz ay KHK ile kadroya geçen Taşeron Statüsü’nde ki işçilerimizin maddi ve manevi güvencesi için Toplu İş Sözleşmesi’ni imzalayan Başkan ŞENSOY, aradan bir ay gibi kısa bir süre geçmesinin ardından Tüm Bel-Sen’e bağlı işçilerimiz için Toplu İş Sözleşmesi’ni yeniledi.

    Gerçekleşen müzakerelere Tüm Bel-Sen Sinop İl Temsilcisi Erkan KABAL ve Gerze Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Canan AKGÜN katılırken, görüşmeler sonucunda Gerze Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında Toplu İş Sözleşmesi yenilendi.

    İmzalanan sözleşme 01.07.2019 & 31.12.2020 tarihleri arasından geçerliliğini koruyacak olup, yapılan sözleşmeye göre 1.yıl net 1.000 TL, 2.yıl ise 1.000 TL + %5 zam uygulanmış olacak.Gerçekleşen yenileme sözleşmesinde şartların iyileştirildiğini belirten Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “İşçinin ve emekçinin alın teri kurumadan hakkını vermek gerekir.Bunun yanında onların daha iyi şartlarda yaşamını sürdürmesi de en büyük temennimiz.Gerze’yi birlikte kalkındırıp, ileriye taşıyacağız.Bu vesileyle de işçilerimizin şartlarını iyileştirmeye gayret gösteriyoruz.Geçtiğimiz ay Taşeron Statüsü’nden kadroya geçen işçilerimize Toplu İş Sözleşmesi yapmıştık.Bu ay’da Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası’na bağlı devlet memurları için Toplu İş Sözleşmesi’ni yeniledik.Gerze Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında imzalanan sözleşme ortak mutabakata varılarak imzalanmıştır.Bu sözleşmeye göre memurlarımız 1.yıl net 1.000 TL, 2.yıl ise 1.000 TL + %5 zam alacaklar. Gerze Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

    İmzalanan sözleşme sonrası Tüm Bel-Sen Sinop İl Temsilcisi Erkan KABAL, emekçinin yanında durduğu için Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkür etti.

    Gerçekleşen görüşme çekilen hatıra fotoğrafının ardından erdi.

    Belediye Başkanlığı olarak yenilenen Toplu İş Sözleşmesi’nin iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı