Gonca Sokak YOL’a Kavuşuyor

“Herşey Gerze İçin” sloganıyla kutsal hizmet sürecine başlayan Başkan ŞENSOY çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Her güne sabah saat 06.00’da  başlayan ve ilçemizde dolaşarak eksiklikleri tespit eden Belediye Başkanımız gördüğü eksiklikleri gidermeye başladı.Çevre temizliğinden, park ve bahçelere, alt yapıdan üst yapıya kadar bir çok hususta eksiklikleri not ederek talimat veren Başkan ŞENSOY, son olarak  ekiplerimizi 19 Mayıs Mahallesi Gonca Sokak’a yönlendirdi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gonca Sokak’ta başladıkları çalışmalarda büyük mesafe katederken, en kısa sürede çalışmaları tamamlayıp bölgede yolu yapılmamış sokak tanımını ortadan kaldırmayı hedefliyor.Ölçümlerin yapıldığı bölgede zemini düzlemelerinin ardından kum serme işlemine koyulan ekiplerimiz ilk olarak bordür taşı işlemlerine başlayarak Tabaktaş Caddesi’ne kadar ilerledirler.Ardından kilit parke taşı işlemlerine koyulan ekiplerimiz büyük mesafe katettikleri çalışmalarda sona yaklaştı.

Çalışmaları yakından takip eden Başkan ŞENSOY Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU ile gerçekleştirdiği ziyarette incelemelerde bulundu.Çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “19 Mayıs Mahallesi’nde eksiklik olarak gördüğümüz alanlardan birtanesi Gonca Sokak’ın yolunun yapılmamış olmasaydı.Her gün ilçemizi dolaşarak eksiklikleri not ediyorum ve bu hususta çalışmalarımıza yön veriyoruz.Geçtiğimiz günlerde başladığımız çalışmalarda büyük yol aldık.Tabaktaş Caddesi’ne kadar olan bölgeye bordür taşı koyan ekiplerimiz bu sayede olumsuz hava koşullarında vatandaşlarımızın bahçelerinin ve dairelerinin etkilenmesini engelledi.Hızla devam eden çalışmalarda kilit parke taşı işlemlerini biran evvel bitirip yolu hizmete açacağız.” Dedi.

Daha güzel bir Gerze için çıktığımız yolda çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, saygılar sunarız.