Vali ŞAKALAR’dan Başkan ŞENSOY’a İade-i Ziyaret

Sinop Valisi Sn. Köksal ŞAKALAR, 31 Mart Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri sonrası kendisine ziyarette bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a iade-i ziyaret düzenledi.

İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, İl Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN, İl Jandarma Komutanı Jd. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA ile birlikte Başkan ŞENSOY’a makamında ziyaret gerçekleştiren Vali ŞAKALAR’a çiçek takdiminde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a görevinde başarı ve kolaylık dileklerini ileten Vali ŞAKALAR’la sohbet eden Başkan ŞENSOY, 3 aylık süreçte ilçemizde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğu belirten Başkan ŞENSOY, çekilen hatıra fotoğrafının ardından Sinop Valisi Köksal ŞAKALAR ve protokol üyelerine yemek daveti verdi.