Başkan ŞENSOY’dan Mevkidaşlarına Ziyaret

Hizmet yolunda birlik ve beraberliğin önemini belirten Başkan ŞENSOY, Sinop ilçelerini ziyaret ederek ilçe Belediye Başkanlarıyla biraraya geldi.

Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR ,Erfelek Belediye Başkanı Mehmet UZUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR’le birlikte Saraydüzü, Durağan ve Boyabat ilçelerini ziyaret eden Belediye Başkanımız burada istişarelerde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde önceki yıllarda yapılmış olan çalışmaları ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunan Belediye Başkanları verimli bir ziyaret geçirdiler.Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Kutsal hizmet yolunda bir ve beraber olmak çok önemli.Yaşadığımız coğrafyayı birkaç adım ileriye taşımak için İlçe Belediye Başkanı kardeşlerimle sık sık biraraya geliyoruz.Bu ziyaretlerle çevre ilçelerimizde yapılmış çalışmaları yerinde inceleyip, fikir sahibi oluyoruz.Yaptığımız istişarelerle de planladığımız projeler hakkında daha net fikir sahibi oluyoruz.Ziyaretlerimizde bizleri en iyi şekilde ağırlayan Boyabat, Durağan ve Saraydüzü Belediye Başkanlarına teşekkür ederim.” Dedi.