Dikmen’de Kırkpınar Havası

Bu yıl 54.sü düzenlenen Dikmen Yağlı Güreşleri ve Sırık Kebabı Şenliği’ne ilgi oldukça yoğun oldu.

Dikmen Güreş Alanı’nda gerçekleşen etkinliğe civar il ve ilçelerden sporcu ve izleyici anlamında katılım yoğun olurken, Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları, protokol üyeleri ve güreşseverlere Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR tarafından kebap ve keşkek ikramı yapıldı.

Fair-play ruhu içerisinde gerçekleşen müsabakalarda sporcular kıyasıya kol bağlarken, Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN Dikmen’lilere hitaben konuşma gerçekleştirdi.Seçim sürecinde vaat edilen bütün projelerin gerçekleşeceğini belirten MAVİŞ, Adnan ACAR Başkan’la birlikte Dikmen’i hakkettiği seviyelere taşıyacaklarını da yineledi.

Gerçekleşen programın devamında Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ ve protokol üyelerini Gerze’de ağırlayan Başkan ŞENSOY, burada ilçemizde ki projeler hakkında değerlendirmelerde bulunmasının ardından misafirleri yolcu etti.

sinop otel
Whatsapp Hattı