MV. MAVİŞ Çalışmaları İnceledi

Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, İl Genel Meclis Başkanı Sn. Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, AK Parti Sinop İl Başkanı Sn. Uğur GİRESUN, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, AK Parti Sinop Gençlik Kolu Başkanı Doğancan AL ve AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sn. Sevile AKSU ile birlikte vatandaşlarımızla biraraya gelerek hasret giderdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve daire amirleriyle birlikte toplantı yapan Milletvekilimiz ardından, Merkez Yeni Camii’nde kıldığı öğle namazı sonrası Camii avlusunda ki vatandaşlarımızla sohbet etti.Burada vatandaşlarımızın taleplerini dinleyen ve yatırımlar hakkında bilgilendirme yapan MV. MAVİŞ ziyaret turunun devamında Belediye Başkanlığı Hizmet Binası’na geldi.

Burada bütün birimleri tek tek ziyaret ederek Belediye Personeline işlerinde kolaylıklar dileyen Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve personellerimizden yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Personelleriyle görüşmesinin ardından Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un makamında açıklamalarda bulunan Milletvekilimiz, Gerze’nin gözde bir ilçe olduğunu, burada verilen bütün sözlerin yanında olduğunu ve vaadedilen tüm projelerin 5 yıllık süre zarfında yerine getirilmesi için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Milletvekilimiz Sn. Nazım MAVİŞ ve beraberinde ki heyetin ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ beyefendi Gerze’linin her zaman yanındaydı ve yanında olmaya devam edecek.Tek gayemiz var, o da devletimizin desteğini Gerze’li vatandaşlarımıza yansıtmak.7/24 Gerze’miz için çalışıyoruz.Milletvekilimizin desteğiyle ilçemize vaadettiğimiz yatırım projelerini Gerze’lilerle buluşturacağız.Nazik ziyaretinden dolayı Milletvekilimiz Sn. Nazım MAVİŞ başta olmak üzere, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Snç Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, AK Parti Sinop İl Başkanı Sn. Uğur GİRESUN, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, AK Parti Sinop Gençlik Kolu Başkanı Doğancan AL ve AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sn. Sevile AKSU’ya teşekkür ederim.” Dedi.

Belediye Başkanlığı Hizmet Binası ziyaretinin akabinde ilçemizde ki çalışmaları inceleyen Milletvekilimiz, programının son bölümünde ise vatandaşlarımızla biraraya gelerek hasbihal etti.

Belediye Başkanlığı olarak,  gerçekleştirdikleri ziyaretle bizleri onore eden Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ ve protokol üyelerine teşekkür eder, saygılar sunarız.

sinop otel
Whatsapp Hattı