Halk, Plajına Sahip Çıkıyor

2019 yaz turizmine iddalı giren ilçemizde Hurma Dibi Plajı yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Ücretsiz Halk Plajına Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tarafından serilen plaj kumunun ardından Gerze’de plaj hasreti sona ererken, vatandaşların ve tatilcilerin ilgisi her geçen gün gittikçe artıyor.7’den 77’ye herkesin takdirini kazanan plajımızda Belediyemiz Temizlik İşleri Ekipleri sabahın erken saatlerinde plaj temizleme çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlarımızda gerçekleşen bu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gerek plajın kullanılabilir hale gelmesi, gerekse temizliği hususunda gerçekleşen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkürlerini ileten ziyaretçiler, yakın çevrelerini de Gerze’ye davet ettiklerini ve yaz turizmi için Gerze’nin marka bir ilçe olduğunu belirttiler.

Hurma Dibi Plajı’na gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “Sadece haftasonları değil, 7 gün boyunca Hurma Dibi Ücretsiz Halk Plajımız yoğun ilgi görüyor.Bizler de bu doğrultuda sabahın erken saatlerinde genel bir plaj temizliği yapıyoruz.Bütün plajlarımızda Can Kurtaranlarımız mevcut.Olası bir kazada ilk müdaheleyi yapabilecek profosyonel bir ekibe sahibiz.Umarız ki böyle hadiseler hiç yaşanmaz.Hurma Dibi Plajına sezon başında plaj kumu serdik.Böylece ilçemize yapay plaj kazandırmış olduk.Ayrıca bu plajımızda Engelli vatandaşlarımızında deniz, kum ve güneşin keyfini çıkartabilmesi adına hazırlanan alanda gerekli tadilatları yaptık.Hepimizin bildiği üzere bu bölge için bir projemiz var.Bu hususta da gerekli Ar-Ge çalışmaları sürdürülmekte.Halkımızın yoğun ilgisi ve memnuniyeti bizler için gurur verici.Herkese bu ilgi için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya çıkartan tüm ziyaretçilerimize iyi tatiller diler, Gerze’den mutlu anılarla dönmeleri hususunda çalışmalarımızın aralıksız şekilde devam edeceğini belirtiriz.