Belediye Başkanımıza Geçmiş Olsun Dileriz

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY 28 Temmuz Pazar günü (Bugün) iş seyahati dönüşü trafik kazası geçirmiştir.

İlçemiz Abdaloğlu Mevkii’nde gerçekleşen kaza, Belediye Başkanımız’ın hakimiyetinde ki şahsi aracına ehliyetsiz bir sürücünün arkadan çarpması sonucu gerçekleşmiş olup, maddi hasarla sonuçlanan kazada Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve yanındaki Hüseyin KOÇ kazada yara almamıştır.Kazanın neticesinde Belediye Başkanımızın arka koltuğunda seyreden Mustafa TATAROĞLU çarpmanın etkisiyle başını aracın camına vurmuş ve hafif sıyrıklar almıştır.

Kazayla ilgili polis teşkilatımız soruşturmaya sürdürmektedir.

Belediye Personelleri olarak, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve tüm kazazedelere geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Allahüteala’nın beterlerinden sakınmasını niyaz ederiz.