Helal 57 Kuruyemiş & Bakliyat Açıldı

Sektörel anlamda her geç gün büyüyen ilçemizde bir işletme daha bugün kapılarını hizmete açtı.

İlçemiz Recai Kuruoğlu Bulvarı’nda Kadir ERSOY tarafından açılan Helal 57 Kuruyemiş & Bakliyat’ın açılışına Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşın ilgisi yoğun olurken, açılış kurdelesi kesiminin ardından ziyaretçiler işletmeyi gezdi.

Açılışta konuşma gerçekleştiren Başkan ŞENSOY hayırlı olsun temennisinde bulunmasının ardından konuşmasında; “Her geçen gün nüfus açısından gelişen ilçemizde yeni işletmelerin hayata geçmesi bizleri mutlu ediyor.İşletmecilik arz talep meselesidir.Böyle genç girişimcilerimiz sayesinde vatandaşlarımız istedikleri ürünler için şehir dışına çıkma gereksinimi duymadan ilçemizin ekonomisini kalkındıracaklar.Gerçekleştirdiğimiz açılış programında yaptığımız incelemeler neticesinde oldukça hijyenik ve özenle hazırlanmış bir işletme bulduk.İşletmemizin ilçemize hayırlı olmasını diler, Kadir ERSOY kardeşimize hayırlı ve bol kazançlar temenni ederim.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak ilçemizde hizmete açılan Helal 57 Kuruyemiş-Şekerleme-Bakliyat’ın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, bol kazançlar temenni ederiz.