Ustalık ve Kalfalık Belgeleri Dağıtıldı

Ustalık ve Kalfalık Belgeleri Dağıtıldı

 

    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan ve Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Ustalık ve Kalfalık eğitimleri sona erdi.

    Eğitimlerini başarıyla sonuçlandıran kursiyerlere İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım AKSU, Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatif Başkanı Cemal ALTUNEL ve Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU tarafından belgeleri takdim edildi.

    Program önce kursiyerleri tebrik eden ve iş hayatlarında bol kazançlar dileyen Okul Müdürü Safter SOYDAN kursiyerleri davet ederek protokol üyeleri tarafından belgelerin takdimini sağladı.Belgelerini alan vatandaşlarımızı tebrik eden Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Meslek hayatınızda yapacağınız sektörde kendini kanıtlama fırsatı bulduğunuz belgelerin hepinize hayırlı olmasını dilerim.Belgeleriniz ile birlikte yapacağınız işlerinizde hayırlı kazançlar dilerim.” Dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak Ustalık ve Kalfalık Belgesi almaya hak kazanan tüm vatandaşlarımızı tebrik eder, hayırlı kazançlar dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı