AVCILAR YARIŞTI

45. Gerze Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçemizde bugün Trap Atışları Yarışması düzenlendi.

Gerze Belediyesi ve Gerze Avcılar Kulübü ortaklığıyla gerçekleşen organizasyon Samsun Yolu 1.Cep’te düzenlenirken, Belediyemiz Zabıta Ekipleri tarafından alanın güvenliği ve emniyeti sağlandı.

43 yarışmacının katıldığı programda avcılar kıyasıya mücadele ederken, ilk atışların sonunda 5 kişi finalde yarışmaya hak kazandı.

Kıyasıya geçen mücadelede atışların tamamını vuran Ömer BAKIR birinci, Semih BABUT ikinci, Gökhan BELOVACIKLI ise üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.

Yarışmanın sonunda katılımcılar birbirlerini tebrik ederlerken, hatıra fotoğrafı çekinerek programı sonlandırdılar.