GERZE’DE SİMGE RÜZGARI

GERZE’DE SİMGE RÜZGARI

 

    45.Gerze Kültür ve Sanat Festivali tarihin en kalabalık kitlelerine ulaşmaya devam ediyor.

    Birbirinden güzel etkinliklerin gerçekleştiği festivalin ikinci günü ise Milli Tabiat Alanı Sorkun Şelalelerine tırmanışla başladı.Gerze Belediyesi ve GERDAK ortaklığıyla gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun olurken, Sorkun Şelaleleri için Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY gerekli çalışmaların takipçisi olacağını belirtti.

    Festival programımızda katılım her geçen gün artarken, konser programının ilk sırasında Popstar Alaturka yarışmasının birincisi Utku GÜDÜ sahne aldı.Yıllar sonra hayranlarıyla bir kez daha buluşan Utku’ya ilgi yoğun olurken, usta sanatçı sergilediği performansla izleyicilerini müziğe doyurdu.

    Yaklaşık 10 bin insanın izlediği festivalde gecenin beklenen ismiyse Simge’ydi.Sahneye çıkmasıyla birlikte çığlığa boğulan kalabalık Simge’nin şarkılarıyla Gerze’yi inletti.Kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyan sanatçı buna karşılık olarak ise konser süresini uzatarak bir kez daha gönüllere girmeyi başardı.

    Birbirinden güzel eserlerin hep bir ağızdan seslendirildiği konser programının sürprizi ise Konservatuar’dan sıra arkadaşı olan Utku GÜDÜ & Simge düetiydi.İki usta sanatçı seslendirdikleri “Telefonun Başında” parçasıyla Gerze’yi sallarken, Festival Alanı’nı dolduran vatandaşlarda parçaya telefon ışıklarıyla eşlik ederek ortaya muazzam bir görüntü çıkardılar.

    Konser programının son bölümünde büyük alkışlar eşliğinde sahneye gelen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY Simge’ye çiçek takdiminin ardından Gerze’lilere seslenerek festival boyunca gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

    Gecenin sonu ise Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ile oynadığı oyun havası ve o esnada festivalimize katılım gösteren Gelin ve Damadın sahnede yakınlarıyla oynadığı oyun oyun havasıyla eğlenceli bir şekilde sona erdi.

    Belediye Başkanlığı olarak festivalimize yoğun katılım göstererek bizleri onure eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, genç çiftimize  sağlık dolu mutlu beraberlikler dileriz.

    NOT: 45.Gerze Kültür ve Sanat Festivali 2.Gece Fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonundan ulaşabilirsiniz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı