RESUL DİNDAR’DAN MUHTEŞEM KAPANIŞ

45.Gerze Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 3.gecede Resul Dindar fırtınası yaşandı.

Festival kapsamında ilk olarak Çeçe Sultan Hazretlerini ziyaret eden Gerzeliler burada kıldıkları Cuma Namazı’nın ardından Türbe Ziyareti, Sarıgöl Mahallesi ziyareti ve çay sohbetiyle festivalin gündüz kuşağını tamamlarken, 13 bin Gerze’li akşam gerçekleştirilecek konser için Festival Alanı’na akın etti.

İlk olarak O Ses Türkiye yarışmasında derece yapan Gerze’li Mesut AKTULGA’nın konser programıyla başlayan festivalde, gençler AKTULGA’nın seslendirdiği şarkılarla kendinden geçti.Birbirinden güzel eserlerle Gerze’linin bir kez daha gönlüne taht kuran Mesut AKTULGA konserinin devamında ise merakla beklenen isim Resul DİNDAR sahne aldı.

Karadeniz’in Prensi Resul DİNDAR gerek sahnede hayranlarıyla gerçekleştirdiği sohbetle, gerekse 2,5 saat sahnede kalarak sergilediği mütevazi kişiliğiyle izleyicilerinden bir kez daha tam not aldı.Hep bir ağızdan söylenen eserlere alanı dolduran Gerze’liler tempo tutarak unutulmaz bir gecenin yaşanmasına vesile oldular.

Festival programının son bölümünde ise Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY çiçek takdimi için sahneye davet edildi.Gerçekleştirilen festivalde maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür eden Başkan ŞENSOY, gençlerin istediği isimleri Gerze’yle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

2,5 saat süren Resul Dindar konserinin son bölümü ise kapanışa yakışır şekilde havai fişek şovlarıyla sona erdi.

İlçemizin en önemli kültür mirası olan ve bu sene 45.sini gerçekleştirdiğimiz Kültür ve Sanat Festivali’nde bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize, festival boyunca bizleri asla yalnız bırakmayan genci yaşlısı tüm vatandaşlarımıza ve ilçemizin tanıtımı hususunda sergiledikleri performanslarla bizlere unutulmayacak bir festival yaşatan sanatçılarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

NOT: 45.Gerze Kültür ve Sanat Festivali 3.Gece Fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonundan ulaşabilirsiniz.

sinop otel
Whatsapp Hattı