GERZE BELEDİYESİ SİAD EXPO'DA OLACAK

Gerze Belediyesi ilçedeki yatırımları genişletme adına SİAD EXPO’ya katılıyor.

19-22 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan organizasyona davet için bugün SİAD (Sinoplu İş Adamları Derneği) Genel Sekreteri Barbaros BALTACI ve Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve SİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ŞAHİN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret etti.

Başkan ŞENSOY kendisine gelen davet üzerine yaptığı açıklamada; “19-22 Aralık tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek İş Adamları Fuarı’nda 72 m² alanda yer alarak ilçemizi tanıtıp, gerçekleştirilebilecek yatırımları paylaşacağız. Tüm SİAD ailesine, tüm iş adamlarımıza selam, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.” Dedi.

SİAD’da yaptığı açıklamada, başta Sayın başkanımız Rafet Orhan ve yönetim kurulumuz olmak üzere SİAD ailesinin selam ve muhabbetlerini ileterek fuarımıza gösterdiği ilgi alaka ve verdiği destek için teşekkür ettiklerini belirtti.