Festival Raporu Sizlerle

Festival Raporu Sizlerle

 

 

    İlçemizde bu yıl 45.sini gerçekleştirdiğimiz ve “3 Gün 3 Gece” sloganıyla hareket ederek dolu dolu bir Festival programının ardından Gerze’nin tanınırlığı oldukça arttı.

    Öncelikle, ilçemizin en önemli mihenk taşlarından olan ve kültürel anlamda en büyük etkinlik olan festivalimize sponsor olan gönül dostlarına, festival süresi boyunca ilçemize gelerek büyük katma değer sağlayan ziyaretçilerimize, misafirlerimize en güzel şekilde hizmet veren esnaflarımıza, yerel ve ünlü sanatçılarımız ile birlikte özverili çalışmalarından dolayı Belediyemiz Personeli’ne teşekkürlerimizi sunarız.

    İlçemizin markalaşması, marka adı ve değerinin arttırılması, turizm ve kültürel faaliyetlerin paylaşılarak yaşatılması adına düzenlenen 45.Gerze Kültür ve Sanat Festivali; internet ortamında yapılan reklamlar ve paylaşımlar ile “Gerze”  ismi ve “45.Gerze Kültür ve Sanat Festivali” programı aramaları artış göstermiştir.

    Festival programının başlamasının ardından biz ve sanatçılar tarafından yapılan paylaşımlar, etiketleme ve video görüntüleme izlenimleri ile ilçemizin adı yaygınlaşarak Türkiye çapında tanıtımı yapılmış, internet ortamında 1.922.035 takipçiye ulaşılmıştır.

    Festival programı 1.619.398 paylaşım ile internet ortamında gerçekleştirilen reklam ve sanatçıların paylaşımları ile ulusal alanda adından söz ettirirken, 28.565 Video Görüntülemesine ulaştı.

    Her şey Gerze için diyerek çıktığımız yolda sizlerin desteği ve azimli çalışmalarımızla sonlandırdığımız 45.Gerze Kültür ve Sanat Festivali’nde sponsor olan gönül dostlarına, festival süresi boyunca ilçemize gelerek büyük katma değer sağlayan ziyaretçilerimize, misafirlerimize en güzel şekilde hizmet veren esnaflarımıza, Nüans Müzik’e, yerel ve ünlü sanatçılarımız ile birlikte özverili çalışmalarından dolayı Belediyemiz Personeli’ne, sahne alan sanatçılarımızın değerli takipçilerine ve fan sayfalarına, ilçemizde olamasalar dahi telefonla arayarak veya mesaj çekerek bizlere destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.

    Sizlerle var olduk, birlikte başaracağız.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı