“İKİ TEKER, BİR ÖMÜR” PROJESİ HAYATA GEÇTİ

“İKİ TEKER, BİR ÖMÜR” PROJESİ HAYATA GEÇTİ

 

    Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında öncü olan Gerze Belediyesi hayata geçirdiği bir projeyle daha bu özelliğini sürdürmeye devam ediyor.

    CittaSlow ünvanını elinde bulunduran Gerze’de hayata geçirilen projeyle birlikte 7’den 77’ye toplumun her kesimine ulaşılacak.

    Projeyi anlatmaya gelirsek;

    Gerze Belediyesi  “İki Teker, Bir Ömür” Projesiyle birlikte eskimeye ve çürümeye terkedilmiş bisikletleri teslim almasının ardından kendi imkanlarıyla onaracak ve köylerde ikamet eden çocuklarımız öncelikli olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bisikletleri armağan edecek.

    İçerisinde birçok anlamı barındıran projenin ileriki boyutu ise bisiklet kullanma oranı düşük olan ilçemizde ki kadınlara bisiklet sürme alışkanlığı kazandırmak ve ilçemizde ki bisiklet yollarının önemine dikkat çekmek olacak.

    Sağlıklı yaşamı destekleme açısından da oldukça önemli olan projede Belediyemiz, okul yönetimleri, muhtarlar ve apartman yöneticileriyle uyumlu şekilde çalışıp, vatandaşlarımızın eskiyen ve kullanmadıkları bisikletleri tutanak karşılığı teslim alarak onaracak ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızla buluşturacak.Ayrıca, proje kapsamında şirketler ile de işbirliği içerisinde bulunularak bisiklet hibe desteği alınması hedeflenmektedir.

    Gerçekleşen Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ise yaptığı bilgilendirmede; “Günümüz itibariyle “İki Teker, Bir Ömür” projesini hayata geçiriyoruz.Gerçekleştireceğimiz bu projeyle birlikte vatandaşlarımızın kullanmadıkları ve eskimeye yüz tutmuş bisikletlerini onararak köyde yaşayan çocuklarımız olmak üzere ihtiyaç sahipleriyle buluşturacağız.Bu hususta vatandaşlarımızın da kayıtsız kalmayıp, bu anlamlı projede bizlere destek olacağının bilincindeyiz.Amacımız, 7’den 77’ye gönüllere girmek.Bu vesileyle tüm gönül dostlarına teşekkür eder, projemize desteklerini beklerim.” Dedi.

    “İki Teker, Bir Ömür” Projesi kapsamında Belediyemize bisikletlerini tutanak karşılığı teslim etmek isteyen vatandaşlarımızın 0(368) 718 1547/120 no’lu telefondan iletişim sağlamaları yeterlidir.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı