Her Şey Dostlarımız İçin

“Yeşilini, mavisini ve sakinliğini seviyoruz biz Gerze’nin.

İnsanını, içtenliğini, birlik ve beraberliğini.

Doğasını seviyoruz, doğada nefes alan canlısını seviyoruz.

Gerze’yi seviyoruz.Gerze’liyi seviyoruz.Gerze’de yaşayan herkesi seviyoruz.”

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un talimatıyla doğa dostlarımızı misafir ettiğimiz Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışmalar başladı.

Misafir köpeklerimiz için yeni yemek kaynatma alanlarından gezi alanlarına kadar bir çok çalışmanın yürütüldüğü barınağımıza Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY kurmaylarıyla birlikte ziyaret gerekleştirdi.Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan ŞENSOY’a Gerze Belediyesi Veteriner Hekimi Ertan KANDEMİR bilgi verirken, ileriki süreçler içinde plan ve programlar yapıldı.

Ziyarette vatandaşların bilgilendirilmesi açısından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ki ekiplerimiz titiz şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.Önceliğimiz misafir dostlarımızın bakımları.Bu hususta gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Günümüz itibariyle köpeklerimiz için gezi rotaları oluşturmaya başladık.Çalışmalarını sürdürdüğümüz bölgeye toprak dökerek dostlarımızın orada yürüyüş yapmalarına vesile olacağız.Böylece dostlarımızın hareket engelini de ortadan kaldıracağız.Aynı zamanda doğa dostlarımızın yemek ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda da yeni bir alan inşa ediyoruz.Modern ve kullanışlı olacak alanın bitimiyle beraber daha hızlı ve sağlıklı şekilde hizmet edeceğiz.” Dedi.