Başkan ŞENSOY Kolları Sıvadı

Kış aylarında vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına kendisine iletilen talepleri yerine getiren Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY çalışmalara hız kazandırdı.

Okulların açılış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte gerek öğrencilerimizin okullarına giderken mağdur olmamaları adına, gerekse yayaların güvenli ulaşım sağlamaları hususunda çalışmalara hız veren Başkan ŞENSOY, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini okul çevrelerine yönlendirdi.

Bir çok alanda çalışma yürüten ekiplerimizin bir kısmı Atatürk İlkokulu çevresinde kilit parke taşı işlemlerini gerçekleştirirken, bir kısmı ise Tabaktaş Caddesi Mevkii’nde kaldırım çalışmalarına hız kazandırdı.Vatandaşların talepleri doğtultusunda gerçekleştirilen çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan ŞENSOY kolları sıvadı ve taş ustalarımızla birlikte yol ve kaldırım yapımına yardımcı oldu.

İşçi kardeşlerimize yardımcı olan Belediye Başkanımız çalışmalarla ilgili açıklama gerçekleştirirken; “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına az bir süre kaldı.Bu hususta da öğrencilerimizin ve yayaların güvenli ve sağlıklı şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri hususunda okul çevrelerine ağırlık verdik.Ekiplerimiz bu bölgelerde yolu olmayan sokakları tamamlarken, kaldırımı eksik olan bölgelerde de çalışmalara hız kazandırdı.Elimizden geldiğince bizlerde işçi kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.El birliğiyle okullar açılıncaya kadar çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanlığı olarak çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, sevgi ve saygılarımızı sunarız.