İlk Bisikletler KALFAOĞLU’ndan

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında geçtiğimiz gün başlattığımız “İki Teker, Bir Ömür” kampanyasına ilk destek Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU ve kızı Nilsu KALFAOĞLU’ndan geldi.

İhtiyaç sahibi yaşıtlarına ve kendinden küçük arkadaşları için büyük bir sosyal sorumluluk örneği gösteren Nilsu, kendisine ait 2 adet bisikletini babası Ahmet KALFAOĞLU ile birlikte tutanak karşılığı Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teslim etti.

Başlatılan bu anlamlı projede ilk kıvılcımın böylesine anlamlı olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Belediye Meclis Üyemiz Ahmet KALFAOĞLU, kızı Nilsu ile birlikte çok güzel bir kıvılcım yaydılar.Başlattığımız projede kendisine ait iki adet bisikletini ihtiyaç sahibi yavrularımıza vermek üzere tutanak karşılığı bizlere teslim eden Nilsu ve babası Ahmet KALFAOĞLU’na teşekkür ediyorum.Bir olduğumuz zaman başaramayacağımız iş yoktur.7’den 77’ye destek olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindireceğiz.Tüm hemşehrilerimden desteklerini bekliyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak büyük bir sosyal sorumluluk örneği gösteren gönlü güzel çocuğumuz Nilsu KALFAOĞLU ve Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU’na desteklerinden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız.