Bulvar Projesi Hayata Geçiriliyor

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un 42 projesinden birtanesi olan Bulvar Projesi hayata geçiriliyor ve görüntü kirliliği ortadan kalkıyor.

İlçemiz Sinop Caddesi (Küçük Sanayi Sitesi) mevkiinden Şahin Tepesi Mevkii’ne kadar olan elektrik direk işlemlerinin yer altına alınması için incelemeler başlatıldı.

Bulvar Projesi kapsamında YEDAŞ Sinop İl Müdürü Mustafa ÖZTÜRK, Sinop Tesis Şube Şefi Murat ÇELİK ve Gerze Şefi Sinan TURAN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, İmar ve Şehircilik Müdürü Gönül EROL ve Çevre Mühendisi Uğur ÇETİN ile birlikte bölgenin incelemesini gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen incelemelerde projeyi kapsayacak olan alanda incelemelerde bulunan yetkililer ardından, izlenecek prosedür kapsamında fikir alışverişinde bulundular.Ziyaretler esnasında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “YEDAŞ Sinop İl Müdürü ve yetkililerle birlikte düşündüğümüz proje kapsamında ön çalışma yaptık.Küçük Sanayi Sitesi’nden Geruze Hotel yol ayrımına kadar olan bölgede yaptığımız incelemelerin sonucunda izlenecek prosedürleri de görüştük.2020 yılı için sunulan bütçeye ek ödenek talebiyle planladığımız projenin başvurularını sağlayacağız.Elektrik direklerinin yer altına alınmasıyla birlikte seçim zamanı açıkladığımız bisiklet yolu ve yürüyüş yolu projesinide hayata geçirme düşüncesindeyiz.Böylece bisiklet yolu ağımızı da oldukça genişletmiş olacağız.Projenin ileriki safhaları hakkında tekrar bilgi paylaşımı yapacağız.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak ilçemiz açısından oldukça önem arzeden projenin ileriki süreçlerinde siz değerli halkımızla tekrar bilgi paylaşacağımızı bildirir, saygılarımızı sunarız.