Başkan ŞENSOY’un Zabıtalar Haftası Kutlama Mesajı

Başkan ŞENSOY’un Zabıtalar Haftası Kutlama Mesajı

 

    “İçinde yaşadığımız toplumun huzurunu, güvenini ve sağlığını tehdit eden unsurlarla mücadele veren Zabıta bugün 193 yaşında.

     Türk- İslam devlet teşkilatlarında önemli bir yeri olan zabıta teşkilatı kuruldukları zamandan itibaren şehirde sağlık, esenlik ve güvenliğin garantisi olmuşlardır. Şehir hayatında düzeninin sağlanabilmesi için ölçüm ve tartım, güvenlik ve asayiş, denetim ve kontrol mekanizmalarından taviz verilmemesi gerekmektedir. Şehir hayatında düzenin sağlanması için gerekli tüm bu görevler ise Zabıta teşkilatı tarafından yürütülmektedir.

     Gerze Belediyesi olarak zabıtalarımız ilçemizin huzur ve güvenliği için durmadan çalışmakta ve mesai gözetmeksizin görevlerini en iyi şekilde ifa etmek için çabalamaktadırlar. Zabıta müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. Bu geniş görev tanımı ve mevcut imkanlarla; Zabıtalarımız bundan sonra da görevini en iyi şekilde yerine getirecektir.

    Zabıtalarımızın bu üstün gayretlerinden dolayı kendilerine minnet duygularımızı tüm hemşehrilerimiz adına sunuyor ve onların nezdinde tüm zabıtaların Zabıta Haftasını kutluyorum.”

Cevat ŞENSOY

Gerze Belediye Başkanı






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı